losse thee of in een zakje

Duurzame thee voor horeca en bedrijven

Het theedrinkende landschap verandert. Er zijn nieuwe trends waarneembaar. Hoewel de consumptie van zwarte thee hoog blijft, kiezen veel theeliefhebbers nu voor speciale soorten, combineren ze het met het tijdstip van de dag, het voedsel dat bij hun drankje hoort en zelfs de geneeskrachtige eigenschappen van de thee!  Daarom bieden we een selectie premium theesoorten, waarmee consumenten een thee kunnen kiezen die bij hen past.

FairTea: great taste, less waste

Voor FairTea hebben we handgeplukte theeën geselecteerd uit befaamde theetuinen in China en Sri-Lanka. Door gebruik te maken van de hele theebladeren blijven de smaak en het aroma zoveel mogelijk behouden. In combinatie met heerlijk geurende kruiden en specerijen, natuurlijke aroma’s en stukjes gedroogd fruit ontwikkelt FairTea zich tot een heerlijke volle thee.

FairTea zit verpakt in een grote kraftzak met een speciale sluiting die de versheid en de smaak garandeert. Zo besparen we onnodig verpakkingsmateriaal. Zowel de losse thee als het  theezakjes, die gemaakt zijn van biologisch afbreekbaar soilon, mogen na gebruik bij het groenafval. Zo creëren we een natuurlijker evenwicht en verminderen we samen de impact op het milieu.

Alle thee van FairTea is Fairtrade gecertificeerd en daar waar mogelijk ook biologisch.

Het FairTea concept is speciaal ontwikkeld voor locaties die onderscheidend willen zijn in zowel kwaliteit als duurzaamheid.

Puro thee: uitzonderlijke kwaliteit en keuze

Al voor de eerste zonnestralen de heuvels van de theevelden van Sri-Lanka bereiken, zijn theeplukkers in de weer de mooiste theeblaadjes te plukken voor onze Puro thee. Na het proces van drogen en fermenteren wordt de thee met zorg vermalen en ter plaatse verpakt. Door de thee al in het land van oorsprong te verpakken, blijven de smaken en geuren die Puro thee zo speciaal maken, voorbehouden voor jouw theemoment.

Met de nadruk op kwaliteit en gemak, wordt Puro thee op grote schaal genoten. Met een hoogwaardige verpakking en een geweldige smaak, zijn dit theesoorten die elke tafel sieren. Puro Fairtrade Tea bevat échte stukjes fruit, aroma’s en kruiden. Onze selectie omvat grotere volumes van enkele theesoorten, evenals verpakkingen met een selectie van de meest populaire smaken. Hiermee is deze thee ideaal voor horeca, onderwijs of gezondheidszorg.

Alle thee van Puro is FAIRTRADE gecertificeerd en daar waar mogelijk ook biologisch.

Proef zelf onze thee!

We raken niet uitgepraat over koffie, maar vertellen je ook graag alles over onze thee! Maak een afspraak voor een proeverij in onze showroom en ontdek zelf de unieke smaakcombinaties van onze theeën en bepaal hét perfecte concept voor jouw locatie.

Vertel me alles over thee