Dé partner voor een zorgeloos kopje koffie

Service

Alles in eigen huis

Miko is dé partner voor een zorgeloos kopje koffie. Het bieden van goede kwaliteit en service is een van onze belangrijkste speerpunten. We vinden het dan ook belangrijk alles in eigen huis te hebben. Onze medewerkers begeleiden je graag door het hele traject. Van levering van de koffie tot installatie van de machines, alles vanuit eenzelfde passie voor jouw kopje koffie.

Barista academy

Kwaliteit begint bij de barista. Wij hebben meerdere gediplomeerde baristi in dienst die jou en je personeel een introductie geven over koffie en de machines. De barista zorgt voor de juiste afstelling tussen product en machine. Wat maakt een espresso nu een échte espresso? Wat is de ideale maling van de koffiebonen? Hoe schuim je perfect die melk op? Bij onze barista-opleiding leer je de kneepjes van het vak in de showroom van Miko of op locatie. Tijdens die opleiding leren we je alles over de nieuwste espressotrends, afstelling, onderhoud en gebruik van molen en machine. Na een korte introductie is het écht hands-on: oefenen en nog eens oefenen is de boodschap. Al onze trainingen worden verzorgd door een SCA gecertificeerde trainer.

Barista training
Miko’s barista opleiding leert je de kneepjes van het vak tijdens een barista training in de showroom
Persoonlijke levering
Altijd dezelfde bezorger en verzorger vanuit Miko die precies weet waar de behoefte bij ligt
Technische service
Onze technische specialisten doorkruisen dagelijks heel het land en staan dus snel ter beschikking

Persoonlijke levering

Van bestelling tot levering van de koffie, wij vinden het belangrijk een persoonlijk relatie op te bouwen. Vaste contactpersonen die vertrouwd zijn met de business. Daardoor weten we bijvoorbeeld op welk tijdstip het beste geleverd kan worden of waar de koffie mag worden neergezet. We hebben vestigingen op diverse strategische punten in Nederland, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Technische Service

Miko Koffie is jouw partner voor een zorgeloos kopje heerlijke koffie. Elke dag opnieuw stellen wij alles in het werk om de koffiepauzes aangenaam te laten verlopen. De technische specialisten van ons service team doorkruisen dagelijks heel het land en staan dus snel ter beschikking! Dankzij het geavanceerde Miko Service Portal weet je precies wanneer de machine geleverd wordt en wat de status is van een onderhoudsmelding. Steeds meer van onze machines zijn op afstand uit te lezen en bij te sturen zonder dat het nodig is hiervoor naar de locatie te rijden. Dat bespaart tijd en kosten!

Op zoek naar een handleiding of andere technische informatie van jouw apparatuur? Die vind je in het Manuals gedeelte van de website.

Marketing ondersteuning

Ook op marketingniveau denken we graag persoonlijk mee. Wij houden niet van standaard en begrijpen dat ons merk moet kloppen bij de uitstraling van de zaak.

We hebben producten ontworpen die op een creatieve, boeiende manier informeren en verleiden. Koffiemenu’s worden verlevendigd en verwelkomen klanten bij aankomst met een visuele uitnodiging om te genieten. Zowel de vertrouwde favorieten als innovatieve variaties die het verdienen om ontdekt te worden.

De verwachtingen overtreffen

Onze medewerkers doen er dagelijks alles aan jouw koffiemoment zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. We doen dit met liefde. Hebben we je verwachtingen mogen overtreffen en wil je dat laten weten? Complimentjes zijn altijd welkom en geven we graag door aan onze collega’s. Maar ook verbeterpunten horen we graag terug. Voor ons namelijk een uitgelezen kans de service in de toekomst nóg verder te verbeteren.

Laat het ons persoonlijk weten Laat een review achter