Sport

Winnaars drinken Miko in de sportkantine

Koffie en sport; een winnende combinatie

Wist je dat je met het drinken van koffie niet alleen je sportprestaties vergroot, maar ook de kans op spierpijn verkleint? Koffie en sport, een winnende combinatie! In een sportkantine draagt goede koffie en thee bij aan de totaalervaring. Het is vaak letterlijk een moment van rust.

Grote hoeveelheden koffie in de kantine

Wij helpen verenigingen met het creƫren van een koffievoorziening die passend is bij de situatie. Met onze verschillende concepten hebben we voor iedere sportkantine wat wils. Zo zorgen we ervoor dat alle sporters van kunnen genieten van heerlijke kop Miko koffie.

Een vers gezette cappuccino aan de bar of juist alle supporters in de rust voorzien van een kop koffie…Miko heeft voor iedere situatie de geschikte apparatuur. Filterkoffie om flink mee door te schenken, maar ook voor een sportkantine met een moderne horeca-uitstraling hebben we volop mogelijkheden. Voor suiker, melk, koekjes en bekers hoef je de deur niet meer uit. Er zit altijd een vestiging van Miko bij jou in de buurt waardoor we snel kunnen leveren. Relax … it’s Miko!

Miko als koffiesponsor in de kantine

Reclameborden langs het veld, stoelen in de businessclub of merkondersteuning in de sportkantine, we kijken graag waar de behoeften van de vereniging of club liggen als het gaat om sponsoring. Afhankelijk van de hoeveelheid koffie die gedronken wordt, kunnen we een interessant aanbod op maat maken.

Vertel me meer over sponsormogelijkheden