ZORG

Koffieleverancier met focus op zorg

Ontzorg jezelf met de koffie van Miko

Wij kennen de uitdagingen van een inkoper op het gebied van koffie in de zorg en weten deze als geen ander in te vullen. Met professionele koffieapparatuur die gewend is grote hoeveelheden koffie in korte tijd te zetten. Maar ook een kleine koffievoorziening voor de nachtdienst behoort tot ons standaard assortiment.

Relax…it’s Miko coffee!

Koffieautomaat met betaalsysteem

Bijna al onze koffieautomaten zijn uit te voeren met een betaalsysteem. Ook een horeca espressomachine als de Cimbali S30 is na sluitingstijd van de bemande horeca om te schakelen tot een stand-alone machine.

Een kop koffie tijdens het wachten kan de tijd sneller voorbij laten gaan. Bied je koffie en thee als service aan of vraag je hier een kleine vergoeding voor? De Maestro Bean to Cup is de ideale kandidaat voor beide opties.

Al veel zorginstellingen hebben voor het gemak van onze onderhoudsvriendelijke koffiesystemen gekozen. We hebben alvast een eerste selectie gemaakt van veel verkochte koffieapparatuur in de zorg.

Duurzame koffie in de zorg

Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. Wij denken altijd na hoe we jouw en onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Kwaliteitskoffie voor een goede prijs

Investeer in heerlijke koffie van hogere kwaliteit. Goedkope koffie kan kosten besparen, maar de minder smakelijke koffie moet niet datgene zijn wat cliënten zich herinneren. Geweldige koffie hoeft niet duur te zijn, daarom bieden we bij Miko koffie en apparatuur die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften in de zorg. Private label koffie met eigen logo? Kies voor een koffiebrander met meer dan twee eeuwen ervaring!

Aanbestedingen warme dranken

Zoek je een koffieleverancier die meedenkt in het aanbestedingstraject? Wij staan bekend om onze ‘out-of-the-box’ benadering als het gaat om aanbestedingen voor koffieautomaten en ontvangen regelmatig complimenten over onze manier van aanpak.

Creatieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar jullie op koffiegebied voor staan. Daar zijn we goed in. Met koffieapparatuur die op afstand is uit te lezen en ondersteunende marketingmiddelen bijvoorbeeld. We bieden stevige financiële zekerheid en zijn gewend aan grote projecten.

Miko kan na gunning het complete inventarisatie- en implementatietraject overnemen. Hebben jullie weer tijd voor een kop koffie!

Zorg dat je kiest voor Miko als koffieleverancier

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Contact opnemen