Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang de vacatures online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Accountmanager regio Limburg

Voor de regio Limburg zoeken wij een ervaren Accountmanager met passie voor koffie. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een groot commercieel gevoel. Bij voorkeur ben je woonachtig in het werkgebied. Rijbewijs B is een must. Verkoopervaring binnen de Horeca of B2B branche is zeker een pré.

Servicemonteur (landelijk)

De hele dag koffie drinken én in een vette Mercedes rijden!

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.