Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang een vacature online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Bezorger koffie - vestiging Deurne

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een topper op het gebied van logistiek. Als bezorger zorg jij er samen met het team logistiek voor, dat onze klanten nooit zonder koffie zitten. Je rijdt vaste routes in het toegewezen gebied en wordt daarmee “het gezicht” voor de klanten in de regio.

Servicemonteur binnendienst

Voor ons hoofdkantoor in Valkenswaard zijn wij op zoek naar een servicemonteur die koffiemachines reviseert in de Technische Werkplaats. Je zorgt ervoor dat de koffiemachines eruitzien om door een ringetje te halen en perfect zijn afgesteld voor de collega-monteurs in de buitendienst. Is zo’n binnendienst functie perfect voor jou? Reageer dan snel!

Liever in de buitendienst? Dat kan ook!

Servicemonteur (landelijk)

De hele dag koffie drinken én in een vette Mercedes rijden!

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.