Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang de vacatures online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Breng jij ons merk naar nieuwe hoogten?

Miko koffie is een snelgroeiend koffiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige koffieproducten en -diensten aan onze klanten. Om onze groei voort te zetten, komen we graag in contact met gepassioneerde mensen die ons team willen komen versterken. Denk jij dat jouw kennis, ervaring en vaardigheden bijdragen aan de groei en het succes van ons bedrijf?

In Valkenswaard zijn wij verhuisd naar een nieuw pand waar nog ruimte vrij is voor een aantal leuke nieuwe collega’s. Als je ons in een open sollicitatie weet te overtuigen dat we juist voor JOU moeten kiezen, houden we misschien wel een plekje voor je vrij!

Verkoopmedewerker Binnendienst

Als Verkoopmedewerker Binnendienst speel je een cruciale rol in het bieden van uitstekende klantenservice en het ondersteunen van het team van buitendienstmedewerkers.

Ben jij die sympathieke, gezellige persoon die graag onze klanten adviseert en een uitdaging ziet in iedere offerte? Kom dan langs voor een kop koffie en een goed gesprek.

Planner Technische Dienst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Planner Technische Dienst voor onze vestiging in Valkenswaard. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het aannemen van serviceaanvragen, zowel preventief als correctief. Je lost eventuele gebruiksfouten telefonisch op en biedt klanten opties om de urgentie van de serviceaanvraag te verminderen. Daarnaast maak je werkorders aan op basis van de serviceaanvragen en plan je afspraken in voor machine-installaties en preventief en correctief onderhoud.

Plaatsingsmonteur

De hele dag koffie drinken én in een vette Mercedes rijden!

Ben jij onze nieuwe plaatsingsmonteur met enkele jaren werkervaring en wil je een mooi vak leren? Als plaatsingsmonteur koffieautomaten en espressoapparatuur ga je koffieapparatuur plaatsen bij onze klanten en geef je instructies over de bediening en periodieke reiniging van de geplaatste apparatuur.

Servicemonteur (landelijk)

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.