Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang de vacatures online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Breng jij ons merk naar nieuwe hoogten?

Miko koffie is een snelgroeiend koffiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige koffieproducten en -diensten aan onze klanten. Om onze groei voort te zetten, komen we graag in contact met gepassioneerde mensen die ons team willen komen versterken. Denk jij dat jouw kennis, ervaring en vaardigheden bijdragen aan de groei en het succes van ons bedrijf?

Overtuig ons dan in een open sollicitatie. Wie weet hebben we in de nabije toekomst wel een plekje voor jou!

Servicemonteur Randstad - Midden Nederland

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken voor de regio Randstad – Midden Nederland  een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.

Leerling Monteur gezocht! BBL STAGE

Je start in de werkplaats in Valkenswaard als leerling monteur binnendienst. Hier zullen we je leren hoe onze koffieautomaten klaar gemaakt worden voor installatie bij de klant, hoe ze gereviseerd worden als ze terugkomen van een klant of hoe een storing opgelost kan worden. Verder leren we je ook hoe je deze (vaak complexe) automaten kunt onderhouden en schoonmaken. Op termijn, wanneer je steeds meer kennis en ervaring hebt opgebouwd, ga je van tijd tot tijd een keer mee met een van onze buitendienst monteurs. Zo kunnen we je het vak van de monteur buitendienst leren. Je bent dan werkzaam bij onze klant en lost ter plekke storingen op, installeert nieuwe machines of voert onderhoud uit. En natuurlijk wil je dat onze klanten de beste koffie krijgen! Daarom leren we je hoe je instellingen kan aanpassen zodat ze ook lekkere koffie uit de machine kunnen halen. Wij leren je dan ook hoe je de kwaliteit van onze koffie kan proeven en testen.