Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang onze vacatures online staan kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Ervaren Accountmanager Bedrijven

Vanwege gerealiseerde en geambieerde groeidoelstellingen zijn wij voor de regio Zuidoost-Brabant op zoek naar een “instapklare” accountmanager voor de bedrijvenmarkt. We staan namelijk in de startblokken om met je aan de slag te kunnen!

Vestigingscoördinator

Voor het regiokantoor in Rotterdam zijn wij op zoek naar een topper op het gebied van logistiek. Jij zorgt er samen met het team van bezorgers voor dat onze klanten nooit zonder koffie zitten. Je vindt het leuk klanten telefonisch en persoonlijk te woord te staan. Je beheert de voorraden in het magazijn en zorgt er ook op kantoor voor dat niemand iets tekort komt.