Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang de vacatures online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Plaatsingsmonteur

De hele dag koffie drinken én in een vette Mercedes rijden!

Ben jij onze nieuwe plaatsingsmonteur met enkele jaren werkervaring en wil je een mooi vak leren? Als plaatsingsmonteur koffieautomaten en espressoapparatuur ga je koffieapparatuur plaatsen bij onze klanten en geef je instructies over de bediening en periodieke reiniging van de geplaatste apparatuur.

Servicemonteur (landelijk)

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.