Werken bij Miko

Vacatures

Werken bij Miko

Samen werken we elke dag keihard om klanten blij te maken. Door duidelijk en open te zijn en met ze mee te denken. Wil je aan jezelf blijven werken, vind je maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en loop je niet weg voor verantwoordelijkheid? Dan komen we graag met jou in contact. Zolang de vacatures online staat kun je solliciteren. Dus bekijk snel welke functie bij jou past en solliciteer meteen!

Breng jij ons merk naar nieuwe hoogten?

Miko koffie is een snelgroeiend koffiebedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige koffieproducten en -diensten aan onze klanten. Om onze groei voort te zetten, komen we graag in contact met gepassioneerde mensen die ons team willen komen versterken. Denk jij dat jouw kennis, ervaring en vaardigheden bijdragen aan de groei en het succes van ons bedrijf?

In Valkenswaard zijn wij verhuisd naar een nieuw pand waar nog ruimte vrij is voor een aantal leuke nieuwe collega’s. Als je ons in een open sollicitatie weet te overtuigen dat we juist voor JOU moeten kiezen, houden we misschien wel een plekje voor je vrij!

Servicemonteur Randstad - Midden Nederland

Ben jij een monteur met enkele jaren ervaring en wil je een mooi vak leren? Als servicemonteur koffieautomaten en espressoapparatuur voer je het preventief en correctief onderhoud uit bij onze klanten en installeer je koffieautomaten en espressoapparatuur. Wij zoeken voor de regio Randstad – Midden Nederland  een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.