Koffiemerken uit eigen branderij

Wij hebben koffie die bij je past

Kom onze producten proeven

Verschillende koffiemerken, producten en melanges

Een goede koffie start bij de bessen die met liefde geteeld en geoogst worden. Vervolgens worden de bonen gesorteerd op verschillende kwaliteitscriteria. Aangekomen in België worden door onze koffiemeesters de mooiste melanges samengesteld.

De bonen branden we in een speciale brander totdat ze de juiste kleur krijgen. De beste koffiebonen selecteren, melangeren en branden; dat is in het kort ons vak. Een ambacht dat je alleen in de vingers krijgt met meer dan twee eeuwen ervaring, getrainde vakmensen en passie voor koffie.

All you need is tea (and laughs)

Samen met koffie is thee de meest gedronken drank ter wereld. Nederlanders drinken ongeveer 300 liter thee per persoon per jaar! Voor een smaakvol kopje thee zijn twee dingen essentieel: Schoon water op de juiste temperatuur en een mooie melange.

Thee in een zakje of losse thee; wij bieden 100% Max Havelaar gelabelde en Organic thee aan.

De lekkerste koffieproducten met je eigen label

Wil je genieten van onze melanges, maar dan met je eigen logo erop? Wij kunnen verschillende producten voor je labelen met de Miko kwaliteit die je van ons gewend bent! Een compleet eigen folie is mogelijk bij de juiste aantallen. Maar we gaan verder dan dat. Ook suikerzakjes, serviesgoed en bekers kunnen we laten maken zoals jij dat wilt.

Totaalpakket

Koffie moet een beleving zijn. Aandacht voor kwaliteit en de presentatie van het kopje koffie. Het laat gasten zien wat je uit wil stralen als bedrijf. Of het nu gaat om Miko, Puro of Grand Milano…zowel de bijproducten (suiker, melk en koekje), als het serviesgoed en de bekers zijn allemaal op elkaar afgestemd. We denken graag met je mee over welk koffieconcept het beste bij jouw specifieke situatie past.

Neem contact op over de mogelijkheden

Koffie bestellen wanneer het jou uitkomt

Van bestelling tot levering van de koffie, wij vinden het belangrijk een persoonlijk relatie op te bouwen. Vaste contactpersonen die vertrouwd zijn met de business. Daardoor weten we bijvoorbeeld op welk tijdstip het beste geleverd kan worden of waar de koffie mag worden neergezet. We hebben vestigingen op diverse strategische punten in Nederland, zodat we altijd snel ter plaatse kunnen zijn.

Meer over koffie bestellen