HORECA

Koffiemachines met horeca-ervaring

Experts in de horeca

Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van koffie en koffiemachines voor de horeca helpen we je graag die extra stap te zetten om klanten een heerlijke koffie te serveren.

De beste koffie maak je met de beste espressoapparatuur. Als je als horecazaak niet die extra stap maakt om te investeren in kwalitatieve machines, is de kans groot dat je een stuk omzet mist. De kwaliteit van de koffie in jouw café, lunchroom of restaurant maakt dat het tweede kopje koffie besteld wordt en mensen naar jouw zaak terug blijven komen.

Koffiemachines van bekende merken

Bij ons ben je als horecaondernemer in vertrouwde handen. We bouwen op een jarenlange ervaring. Het is zelfs niet ongebruikelijk dat machineleveranciers de samenwerking met ons opzoeken om hun laatste technische snufjes te “finetunen”.

Cimbali en Fiorenzato espressomachines zijn onze huismachines, maar kunnen alle gerenommeerde merken leveren.

We laten je graag zien hoe snel je kan werken met een halfautomaat versus een volautomaat. Wie weet kom je nog wel tot een verrassende keuze qua espressoapparatuur!

Voor jouw gemak hebben we een eerste selectie gemaakt van veel verkochte  koffieapparatuur in de horeca, maar drinken graag samen een kop koffie om uitgebreider in te gaan op jouw specifieke wensen.

Koffiemachines voor starters in de horeca

Als starter koop je het liefst een nieuwe koffiemachine voorzien van de laatste technische snufjes. Maar ook als het startkapitaal dat niet toelaat hebben we diverse opties voor je.

Bespaar met huren

Kies voor zekerheid met een vaste huur of ga voor het flexibele huurstaffelsysteem. Hierbij maken we samen een reële inschatting van het jaarverbruik aan koffie. Verkoop je meer dan ingeschat? Belonen we je met een gedeeltelijke restitutie van de huur. Zo wordt huren toch ineens (be)sparen!

Ga voor occasion

Met regelmaat beschikken we over mooie occasionapparatuur die we weer als nieuw maken. Refurbished apparatuur tegen een gunstige prijs mét garantie. Da’s pas relaxed starten!

Boost je business met perfect melkschuim.

Lattiz is een slimme melkoplossing die je helpt meer koffie te verkopen. Speciaal ontwikkeld voor horecaprofessionals. Het maakt niet meer uit wie de machine bedient. Met 1 druk op de knop maak je met de Lattiz namelijk perfect melkschuim van Baristakwaliteit.

Blijven voor die tweede kop koffie

Een goede koffie start bij de bessen die met liefde geteeld en geoogst worden. We gebruiken voor de horeca de beste kwaliteit koffiebonen, waar de mooiste espressomelanges mee worden samengesteld door onze koffiemeesters in België. Voor de horeca biedt Miko mogelijkheden om te variëren met koffiemachine en koffieconcept per horecagelegenheid. Zo is het mogelijk een andere koffievariant in de bar dan in het restaurant te schenken. Onze koffie is zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit en geschikt om alle populaire koffievariaties mee te creëren.

Thee in de horeca steeds belangrijker

In de horeca is het serveren van een uniek theeconcept ook belangrijk. Gasten verwachten een theebeleving aan tafel met losse kruiden en premium kwaliteit thee.

Het FairTea theeconcept biedt een unieke theepresentatie aan tafel en bespaart bovendien afval in de horeca.

Laat bezoekers genieten van thee in exotische smaken als lemongrass-ginger, jasmine pear moroccan mint.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Neem contact met ons op Ontdek jouw koffie oplossing