Bedrijfsleven

De lekkerste koffie op het werk

Koffie bevordert de concentratie

Koffie geeft een energieboost waardoor mensen meer werk kunnen verrichten en meer kunnen genieten van hun werk. Goede kwaliteit koffie bevordert ook de concentratie en het geheugen van de medewerkers. Door te investeren in kwaliteit koffie zorg je ervoor dat medewerkers met plezier en energie aan het werk zijn. Ook krijgen medewerkers meer motivatie, waardoor ze meer productief zijn. Kortom, door te investeren in kwaliteit koffie kunnen bedrijven hun medewerkers in staat stellen om een hogere productiviteit te bereiken. Kwaliteit koffie is een waardevolle investering in de productiviteit van medewerkers.

Kies voor één leverancier voor alle koffiepauzes.

De beste merken en modellen van koffieautomaten voor op het werk

Wanneer je de koffie op het werk deelt met je collega’s, wil je ervoor zorgen dat iedereen de koffie kan drinken die hij of zij lekker vindt. Een goede koffiemachine kan de productiviteit verhogen, de kosten verlagen en de gebruikerservaring verbeteren. Met een professionele koffiemachine ben je verzekerd van de perfecte temperatuur, kwaliteit en smaak van je koffie.

We hebben alvast een eerste selectie gemaakt van de beste apparatuur voor jouw zakelijk kopje koffie.

Wij weten alles van koffie

Wil je een koffieautomaat met een kopjeshouder zodat iedereen een eigen kopje kan meenemen? Of moeten er extra opties zoals chocomelk, cappuccino of espresso beschikbaar zijn? Hoeveel kopjes koffie heb je per dag nodig? Dat zijn een aantal vragen die je jezelf moet stellen als je op zoek bent naar de juiste koffieautomaat. 

Wij helpen je graag de perfecte koffieautomaat te kiezen die het beste bij jouw bedrijf past. Even een kort telefoontje om de situatie te schetsen is voor onze koffie-experts vaak al voldoende om een eerste inschatting te maken.

Adviesgesprek koffie

Koffie en thee als ideale collega

In korte tijd grote hoeveelheden koffie, of juist kop voor kop vers gezet? Miko heeft een uitgebreid assortiment aan koffies die gedurende de hele dag gedronken kunnen worden. Ook voor de theedrinkers hebben we diverse mooie concepten. Zowel het vertrouwde zakje thee in een envelop als een compleet “slowtea” concept.

Duurzame koffie op het werk drinkt lekkerder

Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. We denken altijd na hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Boek een proef-sessie

Een koffieautomaat kopen, huren of gratis in bruikleen, bij Miko is het allemaal mogelijk. Kom langs in een van onze showrooms voor een uitgebreide proef-sessie. We nemen graag de tijd om samen te bekijken welke oplossing het beste is voor jouw bedrijf.

Medewerkers zelf laten kiezen welke koffie ze het lekkerste vinden? Bij speciale projecten verzorgen we een proefplaatsing op locatie waarbij medewerkers de smaak van de koffie en het gemak van de apparatuur zelf kunnen ervaren alvorens tot aanschaf wordt overgegaan.

Aanbesteding warme dranken

Zoek je een koffieleverancier die meedenkt in het aanbestedingstraject? Wij staan bekend om onze ‘out-of-the-box’ benadering als het gaat om aanbestedingen voor koffieautomaten en ontvangen regelmatig complimenten over onze manier van aanpak.

Creatieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar jullie op koffiegebied voor staan. Daar zijn we goed in. Met koffieapparatuur die op afstand is uit te lezen en ondersteunende marketingmiddelen bijvoorbeeld. Wij zijn gewend aan grote projecten en kunnen het complete inventarisatie- en implementatietraject van je over te nemen.

Heb jij weer tijd voor een lekker kopje koffie!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Contact opnemen