Bedrijfsleven

De lekkerste koffie op het werk

Koffie als zakelijk vistekaartje

Wie houdt er niet van een mooi gepresenteerde koffie of een perfecte latte? Fairtrade en verantwoord geproduceerde koffie is belangrijker dan ooit. Dagelijks voorzien we duizenden bedrijven, MKB’s, scholen en instellingen niet alleen van koffie en bijproducten, maar ook van warme en koude dranksystemen.

Kies voor één leverancier voor alle koffiepauzes.

Koffieautomaten voor op het werk

Op de werkplek is koffie nog steeds de meest gedronken warme drank.  Van de eerste kop koffie op kantoor tot de laatste van de dag, de koffiemachine die je aanschaft, zal vanaf dag één overuren maken. Daarom is een robuust, hoogwaardig systeem een ​​must om aan al die eisen te voldoen.  Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig in gebruik.

We hebben een eerste selectie gemaakt van de beste apparatuur voor jouw kopje koffie.

Wij weten alles van koffie

Twijfel je welke koffieautomaat het beste bij jouw bedrijf past? Even een kort telefoontje om de situatie te schetsen is voor ons vaak voldoende om een eerste inschatting te maken.

Adviesgesprek koffie

Koffie en thee als ideale collega

In korte tijd grote hoeveelheden koffie, of juist kop voor kop vers gezet? Miko heeft een uitgebreid assortiment aan koffies die gedurende de hele dag gedronken kunnen worden. Ook voor de theedrinkers hebben we diverse mooie concepten. Zowel het vertrouwde zakje thee in een envelop als een compleet “slowtea” concept.

Duurzame koffie op het werk drinkt lekkerder

Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. We denken altijd na hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Boek een proef-sessie

Een koffieautomaat kopen, huren of gratis in bruikleen, bij Miko is het allemaal mogelijk. Kom langs in een van onze showrooms voor een uitgebreide proef-sessie. We nemen graag de tijd om samen te bekijken welke oplossing het beste is voor jouw bedrijf.

Medewerkers zelf laten kiezen welke koffie ze het lekkerste vinden? Bij speciale projecten verzorgen we een proefplaatsing op locatie waarbij medewerkers de smaak van de koffie en het gemak van de apparatuur zelf kunnen ervaren alvorens tot aanschaf wordt overgegaan.

Aanbesteding warme dranken

Zoek je een koffieleverancier die meedenkt in het aanbestedingstraject? Wij staan bekend om onze ‘out-of-the-box’ benadering als het gaat om aanbestedingen voor koffieautomaten en ontvangen regelmatig complimenten over onze manier van aanpak.

Creatieve oplossingen bedenken voor de uitdagingen waar jullie op koffiegebied voor staan. Daar zijn we goed in. Met koffieapparatuur die op afstand is uit te lezen en ondersteunende marketingmiddelen bijvoorbeeld. Wij zijn gewend aan grote projecten en kunnen het complete inventarisatie- en implementatietraject van je over te nemen.

Heb jij weer tijd voor een lekker kopje koffie!

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Contact opnemen