koffie met eigen logo

Private label koffie

Jouw merk, onze koffie

Merkbekendheid is cruciaal voor een bedrijf. Als een klant genoten heeft van een heerlijke kop koffie en deze koffiebonen ook kan kopen voor thuis, kan een  positieve mond-tot-mondreclame voor meer klanten in de winkel zorgen.

Of je nu meerdere zaken, een snelgroeiende keten of een internationale foodservice hebt… wij verpakken onze premium koffie graag in combinatie met jouw bedrijfslogo en huisstijl. Een etiket op een blanco koffiezak of juist een compleet eigen koffiefolie… bij Miko hebben we de expertise in huis dit compleet voor je te verzorgen.

In handen van een ervaren koffiebrander

De keuze voor Miko voor je eigen koffielabel garandeert professionaliteit, continuïteit en daarmee een stuk rust. De koffiebranderij in Turnhout voldoet aan de hoogste voedselveiligheidsnormen met bijbehorende certificeringen. Onze ervaren inkopers weten perfect waar ze de lekkerste koffiebonen voor jouw melange kunnen vinden.

Samen met het team van koffiemeesters creëren we een blend die bij jouw begroting en smaakvoorkeur past.

Onze ontwerpafdeling kan het complete design verzorgen zodat de verpakking ook aan alle warenwettelijke teksten voldoet. En in het warehouse van Miko is altijd wel plek te vinden voor een “back-up bestelling”. Zo zit je nooit zonder koffie!

Suiker, kopjes en bekers met eigen logo

Voor de optimale uitstraling van jouw merk is het ook mogelijk bijproducten zoals suikerzakjes, to-go bekers en serviesgoed met eigen logo te bestellen. Informeer hiervoor naar de benodigde bestelhoeveelheden.

Ook koffie met een private label?

We hebben al voor veel mooie namen een eigen label mogen verzorgen en brainstormen graag vrijblijvend met je over de verschillende mogelijkheden.

Maak een afspraak