Slimme keuze voor Philips Fruittuin

Philips Fruittuin kiest voor de M40

Puro koffie en de Philips Fruittuin: Een duurzaam duo

Maak kennis met Carlos Faes, de drijvende kracht achter de Philips Fruittuin en een trotse ambassadeur van onze Puro Fairtrade koffie. Al sinds de introductie van Puro koffie in Nederland (2016) schenkt Carlos met liefde onze koffie in zijn prachtig gelegen pannenkoekenrestaurant.

De Philips Fruittuin, een groene oase aan de rand van Eindhoven, waar de hectiek van de stad vervaagt. Hier, te midden van weelderige boomgaarden, wordt biologisch fruit met liefde en zorg geteeld. Een plek waar je kunt ontsnappen en herademen, ver weg van de drukte van het moderne leven.

Carlos heeft onlangs geïnvesteerd in de gloednieuwe LaCimbali M40 espressomachine. Waarom? Omdat deze machine niet alleen heerlijke espresso’s zet, maar ook de meest energiezuinige espressomachine is die je kunt vinden. Energie-efficiëntie is voor hem essentieel, en de M40 past perfect in zijn streven naar een duurzame toekomst. Deze machine zorgt voor een lagere impact op het milieu, wat helemaal in lijn is met zijn filosofie.

Waarom de LaCimbali M40?

De M40 is de eerste espressomachine die ’s avonds uitgeschakeld kan worden en ’s ochtends binnen een paar minuten weer bedrijfsklaar is. Dit levert een aanzienlijke energiebesparing op.

Bij andere machines heb je na uitschakelen een lange opstarttijd nodig en krijg je een energiepiek bij inschakelen. Door krimpende en uitzettende leidingen, vergroot je bovendien de kans op lekkages. De M40’s revolutionaire ‘krimpvrije’ leidingen maken dit probleem tot het verleden.

 

Energiezuinige espressomachine

De Philips Fruittuin maakte de keuze voor de LaCimbali M40, mede door de revolutionaire energiebesparingsmogelijkheden.

Momenteel is Miko bezig om inzichtelijk te maken hoeveel energiekosten je daadwerkelijk bespaart met de M40 in vergelijking met een reguliere machines. De eerste resultaten zijn verbluffend: deze machine verdient zichzelf als het ware terug!

 

Plantaardige melk en perfect melkschuim

Wat deze machine bijzonder maakt, is het vermogen om verschillende soorten melk, waaronder havermelk, perfect op te schuimen. Dit komt goed uit, want de vraag naar plantaardige melksoorten groeit met de dag. Met de M40 kan Carlos zijn klanten een perfecte cappuccino of latte aanbieden. Of je nu kiest voor koemelk of een plantaardige variant, de LaCimbali M40 levert altijd topkwaliteit.

Volhoudbaarheid in actie: Carlos’ aanpak

Hij houdt niet van het woord duurzaamheid, zelf geeft hij de voorkeur aan het Zuid-Afrikaanse woord Volhoudbaar. Voor hem betekent dit dat je maatregelen neemt die ook op de lange termijn houdbaar zijn. Van biologische landbouw tot energiezuinige apparatuur, Carlos doet er alles aan om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. De keuze voor de La Cimbali M40 is daar een mooi voorbeeld van.

 

Biologisch is de weg vooruit!

Voor Carlos is de keuze voor biologische producten niet zomaar een zakelijke beslissing, het is een persoonlijke overtuiging. Hij gelooft dat biologisch geteelde ingrediënten beter smaken en gezonder zijn voor de consument. Bovendien helpen ze de planeet te beschermen. In zijn pannenkoekenrestaurant gebruikt hij zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten, en natuurlijk hoort daar ook onze Puro Fairtrade koffie bij. “Biologisch is de weg vooruit!”

Bezoek Philips Fruittuin

Als je ooit in de buurt van Eindhoven bent, breng dan zeker een bezoek aan de Philips Fruittuin en geniet van een kopje Puro Fairtrade koffie, liefdevol bereid door de energiezuinige La Cimbali M40. Carlos en zijn team heten je van harte welkom!

Vind ook jouw ideale koffieautomaat

Ben je geïnspireerd geraakt door het verhaal van Carlos en wil je meer weten over de LaCimbali M40?

Neem contact op met Miko en laat je adviseren door onze experts. Laten we samen zorgen voor de perfecte koffiebeleving op jouw werkplek!

Vraag direct een offerte aan