Story van Jeroen | OJC Rosmalen

'In de rust snel een kop koffie'

Bij OJC werken we graag samen met partners, niet met leveranciers. Meedenken met elkaar, dat vinden we heel belangrijk. Dat we in Miko een goede koffiepartner hebben gevonden blijkt wel uit het feit dat we al meer dan 15 jaar samenwerken. Miko heeft een no-nonsense instelling die ons erg aanspreekt. Doen wat je hebt afgesproken. We kunnen tegen elkaar zeggen wat belangrijk is.

In de loop der jaren is OJC Rosmalen uitgegroeid tot een club met ruim 2.300 leden en 400 vrijwilligers. Er wordt bij ons dus aardig wat koffie gedronken!

Piekmomenten komen we moeiteloos door

Al in de vroege ochtend en ook in de rust wil iedereen in korte tijd een kopje koffie. Tijdens dit soort piekmomenten wil ik geen gedoe hebben met haperende koffieapparatuur. Met de ketelsystemen van Miko komen we de piekmomenten moeiteloos door. Daarnaast hebben we een koffieautomaat die de koffiebonen vers maalt. Hiermee kunnen we ook een cappuccino maken. Het fijne is dat we deze automaat heel makkelijk zelf kunnen onderhouden. Is er iets waar we niet uitkomen, bellen we met de technische dienst en wordt het stap voor stap uitgelegd.

Bewuste keuze voor duurzaamheid

Als club maken we bewuste keuzes als het gaat om duurzaamheid. Zo hebben we led-verlichting op de velden en binnen in ons complex, maken we gebruik van zonnepanelen op ons led-reclame bord en kopen voor de horeca zoveel mogelijk duurzaam in. Puro Fairtrade Coffee was daarin een vanzelfsprekende keuze. Omdat we het belangrijk vinden deze keuze voor Fairtrade koffie uit te dragen, hebben we de koffiecorner op het hoofdveld helemaal in Puro stijl laten maken.

 

Jeroen| Horecamanager en Facilitaire zaken | OJC Rosmalen

Scoren met eersteklas koffie

Met koffie kan je extra inkomsten genereren voor de club! Wij leggen graag uit met welke koffie-opstelling je gegarandeerd kan scoren.

Neem contact met ons op