Beschikbare modellen

Capsule apparatuur

Simpel, snel en altijd verse koffie

Bereid een koffie met één handige capsule

Espresso of Lungo in een cup

Altijd vers en op basis van échte espressokoffie

Snel klaar voor de volgende kop

Binnen no time klaar

Geen instant, gewoon met verse melk!

De Capsultimo maakt je cappuccino met verse melk

Ideaal voor ontvangstruimtes, kantoren of vergaderruimtes

Dankzij een groot waterreservoir overal te plaatsen

Geniet van jouw persoonlijke koffiemoment

(Nog) met minder mensen op kantoor en tóch lekkere koffie op de zaak? Of zoek je een blikvanger in de ontvangst- of vergaderruimte? Dan is een capsulemachine uit de Caffitaly reeks de ideale oplossing. De compacte apparatuur is overal neer te zetten waar een stopcontact is. Dankzij het makkelijk bij te vullen waterreservoir is er altijd genoeg koffie voor iedereen. Met de Capsultimo Due zet je zelfs een cappuccino op basis van verse melk, gewoon op kantoor! De speciaal voor de Caffitaly ontwikkelde capsules bereiden een heerlijk verse (espresso)koffie en zijn leverbaar in Miko en Fairtrade Puro variant.

Capsultimo Due en Due Latte

Als je bezoek ontvangt wil je graag zo snel mogelijk terug naar het gesprek. Met deze capsulemachine zet je in een mum van tijd twee koppen tegelijkertijd. De Capsultimo Due is voorzien van een stoompijp voor het opstomen van melk met behulp van een kannetje. Liever met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato bereiden? Met de Capsultimo Due Latte gaat het maken van een melkspecialiteit als vanzelf. De bijbehorende melkkoeler sluit naadloos aan op het espressotoestel en houdt de verse melk lekker fris. Leverbaar in een versie met watertank of aangesloten op de vaste wateraansluiting.

Caffitaly S05

Deze compacte espressomachine is uiterst gebruiksvriendelijk: met de voorgedoseerde capsules koffie zet je snel en eenvoudig een kopje heerlijke espresso of café crème. De versgebrande koffie wordt onmiddellijk in capsules verpakt, zodat de subtiele aroma’s perfect bewaard blijven. Voortaan geniet je dus ook op kantoor van de verfijnde smaak van heerlijke espresso met een perfecte crema…

Caffitaly S16

Met zijn stijlvol design vormt de espressomachine S16 dé blikvanger in de ontvangstruimte, op het directiekantoor of in de vergaderzaal. Maar ook in hotelkamers en showrooms doet de capsulemachine goed dienst.

Beschikbare Producten

Kies bij deze machine voor een van de espressokoffies van Miko, Puro of Grand Milano.
Serveer de koffie in mooi porseleinen kopje. Maak de presentatie vervolgens af met suiker, melk, koekje en thee die perfect zijn afgestemd op het gekozen concept.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw zaak? Kom de apparatuur zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Neem contact met ons op