ZORG

Behoud focus gedurende de dag

Kwaliteitskoffie voor een goede prijs

In de gezondheidszorg wordt vaak gekozen voor de meest betaalbare koffie. Hoewel dit kosten kan besparen, mag de minder smakelijke koffie niet datgene zijn wat cliënten zich aan herinneren. Investeer in heerlijke koffie van hogere kwaliteit. Geweldige koffie hoeft niet duur te zijn, daarom bieden we bij Miko koffie en apparatuur die speciaal zijn ontworpen voor de behoeften in de zorg.

Of er nu honderden mensen dagelijks toegang hebben tot de koffiefaciliteiten of dat een koffievoorziening nodig is voor een spreekkamer met gemiddeld dagelijks gebruik, wij hebben een passende koffieoplossing. Al veel zorginstellingen hebben voor het gemak van onze onderhoudsvriendelijke koffiesystemen gekozen. We hebben een eerste selectie gemaakt van veel verkochte koffieapparatuur in de zorg.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. Wij denken altijd na hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Verschillende merken, producten en melanges

Een goede koffie start bij de bessen die met liefde geteeld en geoogst worden. Vervolgens worden de bonen gesorteerd op verschillende kwaliteitscriteria. We gebruiken alleen de beste kwaliteit koffiebonen, waar de mooiste melanges mee worden samengesteld door onze koffiemeesters in België. Vervolgens worden de bonen gebrand in een speciale brander voor de juiste kleur, waarbij honderden vluchtige en vaste stoffen ontstaan! De beste koffiebonen selecteren, melangeren en branden; dat is in het kort ons vak. Dat is een ambacht dat je alleen in de vingers krijgt met meer dan twee eeuwen ervaring, getrainde vakmensen en passie voor koffie.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Contact opnemen