Wegens groei zijn wij op zoek naar een:

Plaatsingsmonteur

De hele dag koffie drinken én in een dikke Mercedes rijden!

Ben jij onze nieuwe plaatsingsmonteur met enkele jaren werkervaring en wil je een mooi vak leren? Als plaatsingsmonteur koffieautomaten en espressoapparatuur ga je koffieapparatuur plaatsen bij onze klanten en geef je instructies over de bediening en periodieke reiniging van de geplaatste apparatuur. Sporadisch help je de binnendienst in de werkplaats met het voorbereiden en / of revisie van deze apparatuur of voer je in rustige periodes preventief onderhoud uit in de regio Valkenswaard. Wij zoeken een enthousiaste medewerker die flexibel en representatief is.

Wie ben jij?

Je bent klantvriendelijk en gedreven om onze klanten blij te maken met nieuwe apparatuur die perfect afgesteld is om een heerlijk bakkie koffie te presenteren. Dagelijks word je aangestuurd door de afdeling planning, maar je hebt zelf ook een proactieve houding. Het werkgebied is breed, maar je thuisbasis is onze vestiging in Valkenswaard.

Jouw profiel:

 • Opleiding LBO/MBO techniek, richting elektro- of installatietechniek heeft onze voorkeur
 • Ervaring in de branche is een pre, maar je moet zeker affiniteit hebben met koffie
 • Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B

Wij bieden:

Een aangename en dynamische werksfeer in een gevestigde, expansieve bedrijvengroep, een uitdagende job met een competitief salaris.

Ben jij die gemotiveerde kandidaat die van aanpakken weet? Overtuig ons dan in je motivatie met gedetailleerd C.V.  – Arnold Van den Nieuwenhuijzen – HR-manager Miko Koffie Nederland

Solliciteer direct!

 • Je mag de motivatie ook samen met je C.V. uploaden.
 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 5 MB, Max. aantal bestanden: 3.
   Voeg je C.V. (en eventueel motivatiebrief) toe.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.