Sport

Met Miko Coffee presteer je beter

Een winnende combinatie

Wist je dat je met het drinken van koffie niet alleen je sportprestaties vergroot, maar ook de kans op spierpijn verkleint? Koffie en sport, een winnende combinatie dus. In een sportaccommodatie draagt goede koffie en thee bij aan de totaalervaring. Wij helpen verenigingen met het creƫren van een koffievoorziening die passend is bij de sportbar. Met onze verschillende concepten hebben we voor ieder wat wils. Zo zorgen we dat ook de krachtpatsers van ons land kunnen genieten van heerlijke kop koffie.

Koffieapparatuur voor de sportbar

Een vers gezette cappuccino aan de bar of juist alle supporters in de rust voorzien van een kop koffie…Miko heeft voor iedere situatie de geschikte apparatuur. Filterkoffie om flink mee door te schenken, maar ook voor een sportkantine met een moderne horeca-uitstraling hebben we volop mogelijkheden. Voor suiker, melk, koekjes en bekers hoef je de deur niet meer uit. Er zit altijd een vestiging van Miko bij jou in de buurt waardoor we snel kunnen leveren. Relax … it’s Miko!

Miko als sponsor

Reclameborden langs het veld, stoelen in de businessclub of merkondersteuning in de sportbar, we kijken graag waar de behoeften van de vereniging of club liggen als het gaat om sponsoring. Afhankelijk van de hoeveelheid koffie die gedronken wordt, kunnen we een interessant aanbod op maat maken.

Vertel me meer over sponsormogelijkheden