HORECA

Overtref de verwachtingen

Blijven voor die tweede kop Miko koffie

De beste koffie maak je met de beste apparatuur. Als je als horecazaak niet die extra stap maakt om te investeren in kwalitatieve machines, is de kans groot dat je een stuk omzet mist. De kwaliteit van de koffie in jouw café, lunchroom of restaurant maakt dat het tweede kopje koffie besteld wordt en mensen naar jouw zaak terug blijven komen. Onze koffie en apparatuur zijn zowel betaalbaar als van hoge kwaliteit, zodat je met gemak alle populaire koffievariaties kunt creëren. Bij Miko Koffie helpen we je graag die extra stap te zetten om klanten een heerlijke koffie te serveren.

Espressomachines van bekende merken

Miko is een van de eerste bedrijven die de espressomachine in Nederland introduceerde en kan zodoende bouwen op een jarenlange ervaring. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat machineleveranciers de samenwerking met ons opzoeken om hun laatste technische snufjes te “finetunen”. Voor de horeca biedt Miko totaaloplossingen met mogelijkheden om te variëren met machine en koffieconcept per horecagelegenheid. Zo is het mogelijk een andere koffievariant in de bar dan in het restaurant te schenken. De merken LaCimbali en Fiorenzato zijn onze huismachines, maar we kunnen in principe alle gerenommeerde merken leveren. We hebben een eerste selectie gemaakt van veel verkochte koffieapparatuur in de horeca.

Verschillende merken, producten en melanges

Een goede koffie start bij de bessen die met liefde geteeld en geoogst worden. Vervolgens worden de bonen gesorteerd op verschillende kwaliteitscriteria. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit koffiebonen, waar de mooiste melanges mee worden samengesteld door onze koffiemeesters in België. Vervolgens worden de bonen gebrand in een speciale brander voor de juiste kleur, waarbij honderden vluchtige en vaste stoffen ontstaan! De beste koffiebonen selecteren, melangeren en branden; dat is in het kort ons vak. Dat is een ambacht dat je alleen in de vingers krijgt met meer dan twee eeuwen ervaring, getrainde vakmensen en passie voor koffie.

Boost je business met perfect melkschuim.

Lattiz is een slimme melkoplossing die je helpt meer koffie te verkopen. Speciaal ontwikkeld voor professionals. Het maakt niet meer uit wie de machine bedient. Met 1 druk op de knop maak je met de Lattiz namelijk perfect melkschuim van Barista kwaliteit.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Neem contact met ons op Ontdek jouw koffie oplossing