Bedrijfsleven

Verbeter de koffiecultuur op de werkplek

Presentatie is key

Geweldige koffie kan het verschil maken in de presentatie van het bedrijf. Wie houdt er niet van een mooi gepresenteerde koffie of een perfecte latte? Het soort koffie dat je gebruikt is hierbij belangrijk, net als milieuvriendelijke alternatieven. Fairtrade en verantwoord geproduceerde koffie is belangrijker dan ooit. Dus het kiezen voor een klimaatneutraal geproduceerd en effectief merk is een must. Dagelijks voorzien we duizenden bedrijven, MKB’s, scholen en instellingen niet alleen van koffie en bijproducten, maar ook van warme en koude dranksystemen. Kies voor één leverancier voor alle koffiepauzes.

Koffieapparatuur voor bedrijven

Op de werkplek is koffie nog steeds de meest gedronken warme drank.  Van de eerste kop koffie op kantoor tot de laatste van de dag, de koffiemachine die je aanschaft, zal vanaf dag één overuren maken. Daarom is een robuust, hoogwaardig systeem een ​​must om aan al die eisen te voldoen.  De koffievoorziening is niet alleen voor de huidige werknemers. Ook voor belangrijke bezoekers en  vergaderingen. We hebben een eerste selectie gemaakt van veel verkochte koffieapparatuur in het bedrijfsleven.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is de rode draad in onze bedrijfsvoering. We denken altijd na hoe we onze bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. De consumptie van koffie legt druk op koffieproducenten en tropische leefgebieden. Om koffieboeren en de tropische natuur te beschermen, is het essentieel om bewuste keuzes te maken in de hele keten. Zo is bijvoorbeeld het Puro koffieconcept niet alleen fairtrade gecertificeerd, maar wordt het óók 100% klimaatneutraal geproduceerd.

Verschillende merken, producten en melanges

In korte tijd grote hoeveelheden koffie, of juist kop voor kop vers gezet? Miko heeft een uitgebreid assortiment aan koffies die gedurende de hele dag gedronken kunnen worden. Ook voor de theedrinkers hebben we diverse mooie concepten. Zowel het vertrouwde zakje thee in een envelop als een compleet “slowtea” concept.

Wil je meer weten?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Kom de apparaten zelf testen in onze showroom of bel ons gerust op. Wij zorgen ervoor dat we je meteen kunnen helpen!

Contact opnemen